Over ons

Met 18 jaar ervaring is transportbedrijf Do-Trans de specialist voor zwaar transport, speciaal en verticaal transport in Rotterdam en Zuid-Holland.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van o.a. (land)bouwmachines, (wegen)bouwmaterialen en andere zware ladingen met afwijkende grootte, hoogte en breedte. Ook kunnen wij helpen met transportbegeleiding en de aanvraag van benodigde ontheffingen en vergunningen.

Indien nodig komen wij voor het transport langs voor het beoordelen of maken van hijsplannen en de gesteldheid van de bodem i.v.m. afstempelen en toegankelijkheid van ons materieel en voertuigen.

Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Al onze chauffeurs & kraanmachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten en zijn ervaren specialisten in het vervoer, laden en lossen van alle soorten zware ladingen. 

Al ons materieel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en hebben alle benodigde keuringscertificaten.  Naast (semi)diepladers, euro diepladers en schuiftrailers hebben wij verschillende voertuigen met een autolaadkraan om  ladingen op elke locatie te laden en lossen.

Wij zijn 365 dagen per jaar, 7 dagen per en week 24 uur per dag bereikbaar en niets is teveel (mits geoorloofd).

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 – 69 69 400.