Dieplader transport

  • 17 jaar transport ervaring
  • Vervoer van zware ladingen t/m 150 ton
  • 365 dagen, 24/7 bereikbaar

Op zoek naar een transportbedrijf voor (semi) dieplader transport?

Met onze diepladers en semi-diepladers verzorgen wij het transport van bouwmachines zoals hijskraan, shovel, mobiele kraan, rupskraan en zware bouwmaterialen zoals brug- en machine onderdelen. 

Ook vervoeren wij landbouwmachines zoals combines, tractors en andere zware ladingen met afwijkende grootte, hoogte en breedte.

Al ons materieel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en hebben alle benodigde keuringscertificaten.

Onze chauffeurs en kraanmachinisten zijn specialisten met jarenlange ervaring in het transport, laden en lossen van alle soorten zware ladingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 – 69 69 400.

Dieplader transport materieel

Ons materieel bestaat o.a. uit semi-diepladers, euro-diepladers, schuiftrailers, en schuif semi diepladers. Hiermee kunnen wij zware ladingen tot wel 150 ton vervoeren.

Daarnaast hebben we ook verschillende voertuigen met een autolaadkraan om ladingen op elke locatie te laden en lossen.

Al ons materieel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en hebben alle benodigde keuringscertificaten.

17 jaar ervaring in transport

Wij zijn een Rotterdams transportbedrijf met 17 jaar ervaring, een “niet lullen maar poetsen” en “veiligheid voor alles” mentaliteit. Wij zijn vertrouwd partner van machineverhuur bedrijven, bouwbedrijven en sloopbedrijven in o.a. Rotterdam en Zuid-Holland.

U kunt ons 365 dagen per jaar, 7 dagen per en week 24 uur per dag bereiken voor uw zwaar transport. Niets is teveel (mits geoorloofd).

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 – 69 69 400.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een dieplader en een semi-dieplader

Diepladers en semi-diepladers worden vaak door elkaar gehaald, maar zijn 2 verschillende opleggers. De laadvloer van een dieplader ligt lager dan de assen. De laadvloer van een semi-dieplader ligt de vloer echter net iets hoger dan de assen. Voor het transport van een hoge lading zal sneller gekozen worden voor dieplader transport.

Wat zijn de kosten dieplader transport?

De dieplader transport prijzen zijn o.a. afhankelijk van de afmeting van uw lading en de route. Bel 088 – 69 69 400 of mail ons voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons 365 dagen per jaar, 24/7 bereiken.