Exceptioneel transport

  • 18 jaar ervaring in uitzonderlijk transport
  • Vervoer van zware ladingen t/m 150 ton
  • 365 dagen, 24/7 bereikbaar

Exceptioneel transport voor het vervoer van een uitzonderlijk hoge of brede lading in de buurt van Rotterdam en Zuid-Holland?

Transportbedrijf Do-Trans heeft 18 jaar ervaring met transport van onderdelen en materialen voor wegenbouw en industrie. Indien nodig kunnen wij ook de transportbegeleiding voor u verzorgen.

Al ons materieel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, hebben alle benodigde keuringscertificaten en zijn voorzien van een jaarontheffing

Indien een transport buiten de jaarontheffing valt kunnen wij bij de RDW een incidentele ontheffing aanvragen. Wij staan in direct contact met de RDW en kunnen hierin snel schakelen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 – 69 69 400.

Transport materieel

Wij beschikken over semi-diepladers, euro-diepladers, schuiftrailers en schuif semi diepladers. Hiermee kunnen wij zware ladingen tot wel 150 ton vervoeren.

Daarnaast hebben we ook verschillende voertuigen met een autolaadkraan om ladingen ook op elke locatie te laden en lossen.

18 jaar transport ervaring

Wij zijn een Rotterdams transportbedrijf met 18 jaar ervaring, een “niet lullen maar poetsen” en “veiligheid voor alles” mentaliteit. Wij zijn vertrouwd partner van machineverhuur bedrijven, bouwbedrijven en sloopbedrijven in o.a. Rotterdam en Zuid-Holland.

U kunt ons 365 dagen per jaar, 7 dagen per en week 24 uur per dag bereiken voor uw zwaar transport. Niets is teveel (mits geoorloofd).

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 088 – 69 69 400.

Veelgestelde vragen

Heb ik altijd een vergunning of ontheffing nodig?

Op de website van het RDW kunt u snel controleren of u een ontheffing nodig heeft.

Is transportbegeleiding altijd nodig?

Soms is een transport zo groot, breed of lang dat er transportbegeleiding bij moet zijn. Er rijden dan één of meerdere voertuigen met het transport mee om alles in goede banen te leiden. Al onze transportbegeleiders zijn gecertificeerd en mogen in het belang van verkeersveiligheid het verkeer stopzetten en (snel)wegen blokkeren.

Wat is het verschil tussen exceptioneel transport en zwaar transport?

Zwaar transport is het vervoer van ladingen die zwaarder zijn dan het wettelijk maximum. Exceptioneel transport (ook uitzonderlijk vervoer genoemd) is het vervoer van ladingen die hoger of breder zijn dan het wettelijk maximum.