Do- Trans Rotterdam is een modern transportbedrijf dat gestart is in 2005 gevestigd nabij vliegveld Rotterdam en een steunpunt heeft in de botlek ( in de meeste gevallen een korte aanrij tijd ) en bestuurd wordt door Frank Doornbos jr. met de bedoeling zoveel mogelijk bij collega’s de gaten op te vullen en ons motto is “niet lullen maar poetsen” en  “veiligheid voor alles”.

Samen met Doornbos Bergschenhoek ( Frank Doornbos Sr. met 40 jaar ervaring) zijn zij actief in het vervoer van alle mogelijke speciaal transport en hijswerken.

Na het behalen van alle mogelijke certificaten wordt momenteel veel werk gevonden in de utiliteits bouw en petrochemie.

Bijzonder geïnteresseerd is Do- Trans in het vinden en laten fabriceren van allerlei mogelijke hulpstukken om vlot bv. meerdere soorten units, containers, keetwagens, snel en schadevrij te kunnen laden, vervoeren en lossen.

Bij Do- Trans heerst geen 08.00 uur tot 16.00 uur mentaliteit maar zijn de medewerkers getraind en bereid gevonden om uit te rukken op ieder gewenst moment 7 dagen per week 24 uur per dag via een bekende gsm met doorschakeling. DUS ALTIJD BEREIKBAAR EN NIETS IS TEVEEL mits geoorloofd.

Ons zeer gewaardeerde personeel heeft inmiddels ruim voldoende ervaring in hun bezit zowel geografische kennis in Zuid Holland en in het bijzonder Europoort  Maasvlakte, met de bijzonderheden van de te bezoeken betreffende bedrijven als ook van beoordeling van werkplekken met name hijsplannen en gesteldheid van de bodem i.v.m. afstempelen.

 

Onze wens is om voor een heleboel collega’s het teveel aan werk mee te helpen oplossen.

Daarnaast hebben wij ook rechtstreekse contacten met een aantal fabrikanten/verhuurbedrijven welke wij op een collega- vriendelijke manier hebben leren kennen.

We werken 365
dagen per jaar
20+ auto's
beschikbaar
Opgericht
in 2005
We leiden onze
medewerkers altijd op